Ben jij bekend met procesoptimalisaties met behulp van Process Mining, maar wil je nog dieper ingaan op de methode en de software? Schrijf je dan in voor onze 2-daagse Process Mining Technical training!

Inhoud & resultaat

Deze training maakt een deep dive in het verzamelen, voorbereiden, controleren en analyseren van data. In samenwerking met de ontwikkelaars van de Process Mining software leggen we alle functionaliteiten en toepassingen van de software uit. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij de veranderkundige kant van Process Mining. Het identificeren van de grondoorzaken is één, maar er komt meer kijken bij het realiseren van verbeteren in het proces. Thema’s als het implementeren en borgen van verandering staan hierin centraal. Uiteraard begeleiden we de theorie aan de hand van een diverse voorbeelden en oefeningen.

Voor wie

Deze training is opgezet voor iedereen die al enige ervaring met Process Mining heeft, maar nog dieper in wil gaan op de vele datachecks en analysemogelijkheden. Ben je op zoek naar een solide basis om aan de slag te gaan met Process Mining en onderzoek je de mogelijkheden voor de toepassing in je dagelijks werk, dan is de Process Mining Foundation beter geschikt voor je.

Investering

De kosten voor deelname zijn € 895 (ex. 21% BTW) per persoon. Dit is inclusief alle trainingsmaterialen, bewijs van deelname en een heerlijke lunch.

Zijn jullie met 4 of meer collega’s, vraag ons dan naar de mogelijkheden om een in-company training te verzorgen

Data & locatie

De eerstvolgende Technical trainingen zijn gepland op:

Er staan geen trainingen op het programma.