Wil jij zelfstandig met Process Mining aan de slag? Dat kan met een afgeronde Process Mining Foundation training. In deze 1-daagse opleiding leer je de Process Mining techniek te gebruiken in jouw omgeving en op de juiste manier in te zetten.

Inhoud & resultaat

Tijdens de training leer je welke randvoorwaarden nodig zijn voor Process Mining en hoe de methode in te passen in Lean Six Sigma verbeterprojecten. Daarnaast leer je aan welke eisen je data dient te voldoen en welke controles uit te voeren voordat je met de data aan de slag gaat. Uiteraard staan we daarna uitgebreid stil bij het analyseren van de data met behulp van Process Mining software. De geleerde theorie breng je door middel van oefeningen direct in de praktijk, zodat je na afloop met behulp van Process Mining zelf procesoptimalisaties kunt gaan uitvoeren.

Voor wie

De Process Mining Foundation training is bedoeld voor iedereen die uitvoerend aan de slag wil met het verbeteren van processen, zoals bijvoorbeeld programmamanagers of consultants. Basiskennis van Lean en/of Six Sigma is nuttig, maar geen vereiste.

Investering

De kosten voor deelname zijn € 395 (ex. 21% BTW) per persoon. Dit is inclusief alle trainingsmaterialen, bewijs van deelname en een heerlijke lunch.

Zijn jullie met 4 of meer collega’s, vraag ons dan naar de mogelijkheden om een in-company training te verzorgen.

Data & locatie

Neem contact met ons op voor de eerstvolgende Foundation training.

Er staan geen trainingen op het programma.