process mining

Wil je met meerdere collega’s dezelfde training volgen? Of zijn er specifieke vragen waar jouw organisatie mee zit en wil je die graag behandelen tijdens een training? Dan zijn onze in-company trainingen de perfecte oplossing.

Voordelen In-company training

  • Waar en wanneer jij wilt. Onze in-company trainingen kunnen op bijna iedere plaats gehouden worden. Vaak is dat op kantoor. Wel zo efficiënt én je bespaart reistijd en -kosten. En niet alleen de plaats, ook de dag kun jij bepalen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat wij een trainer beschikbaar hebben, maar met ons aanbod aan deskundige en gekwalificeerde trainers, is dat meestal geen probleem.
  • Meerdere mensen tegelijk dezelfde training laten volgen. Wil je de Process Mining kennis van de hele afdeling in één keer bijspijkeren, maar wil je niet iedereen afzonderlijk laten inschrijven voor een open-inschrijving training? Dan is een in-company training voor jou ideaal. En uiteraard krijgen alle deelnemers een certificaat na afloop.
  • Direct toepasbaar op jouw organisatie. Uiteraard is de basis van de training bepaald, maar zijn er specifieke vragen waar jouw organisatie mee zit voor dit onderwerp, dan kan dat meegenomen worden in de opzet van de training. Ook behandelen we tijdens de training voorbeelden die direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op!