Aangenaam, Bureau Tromp

Wij zijn Bureau Tromp, een enthousiaste club trainers en adviseurs met als motto: “Slimmer werken, blije klanten”. Dit doen we onder meer door trainingen te geven in Lean Six Sigma, RPA en Process Mining. Wij kunnen nu allerlei dingen roepen over onze jarenlange ervaring, certificeringen en de mooie opdrachten die wij hebben gedaan, maar daar zijn wij niet zo van.

Wat wij namelijk belangrijk vinden, is wat onze klanten over ons roepen. Daarom zie je onze Springest-reviews op iedere pagina voorbij komen. En eerlijk gezegd, wij zijn heel trots op deze reviews. Wat niet betekent dat we denken er al zijn: ook wij proberen het iedere dag een stapje beter te doen!

Process Mining: iets voor mine?

Bij Process Mining trainingen en workshops denk je vast aan eindeloos lange en technische verhalen. Daar houden wij echter net zo min van als jij. Wij zijn heel enthousiast over de mogelijkheden die Process Mining biedt en vertellen je daar graag alles over, maar snappen dat jij alleen zit te wachten op informatie waar je in de praktijk iets aan hebt. Je wilt weten wat je met Process Mining kunt en hoe het precies werkt.

Daarom staat bij onze trainingen workshops de toepasbaarheid in de praktijk centraal. Ook zoeken we continu naar manieren om dit zo laagdrempelig mogelijk over te brengen. Onze trainingen zijn daardoor erg toegankelijk: nerd-trekjes zijn absoluut niet vereist!

Inspirerende trainers

Naast toegankelijkheid van de informatie vinden wij de verpakking ook erg belangrijk. Informatie in je opnemen wordt namelijk een stuk makkelijker als de training gewoon leuk is. Daarom zoeken wij continu naar manieren om de trainingen nog interactiever en creatiever te maken, zonder concessies te doen aan de inhoud. En vinden onze trainers een inspirerende training minstens net zo belangrijk als jij.

Praktijkervaring

Process Mining heeft pas echt waarde als je het toepast binnen een gestructureerd verbeterproject. Al onze trainers zijn ervaren Lean Six Sigma Black Belts, die je vanuit de praktijk vertellen wanneer en hoe je Process Mining in kunt zetten.

Meer weten? Wij beantwoorden je vragen met alle plezier!