Process Mining

Process Mining als aanvulling op Six Sigma

Veel organisaties gebruiken Six Sigma en Process Mining los van elkaar. Wat veel organisaties echter niet weten is dat je de beide methodes juist ook zeer effectief samen kunt gebruiken. Hoe dit werkt, leggen wij in deze blog uit.

Process Mining

Verwachtingen van Process Mining vs. de realiteit

Voordat je Process Mining gaat introduceren in je organisatie, is het belangrijk dat je weet wat verwachtingen van Process Mining zijn en de realiteit is. Wat verwachtingen van Process Mining zijn en wat de realiteit is, leggen wij in deze blog verder uit.

Process Mining

Process Mining en perfectie

Process Mining is een veelbelovende nieuwe technologische ontwikkeling. De software kan oplossingen voor procesoptimalisatie vinden en analyseren die een impact kunnen hebben op de gehele organisatie op zowel korte als lange termijn.

Process Mining

4 stappen voor een succesvolle introductie van Process Mining

In deze blog geven wij je 4 essentiële stappen waar je gebruik van kunt maken bij de introductie van Process Mining. Op deze manier verhoog je de slagingskans aannemelijk.

Process Mining

De software van Process Mining: dé procesverbeteraar

Een nieuwe techniek voor het verbeteren van je processen is met behulp van de software van Process Mining. Waarom deze techniek beter is dan oudere technieken leggen wij in deze blog uit.

Process Mining

Hoe krijg je jouw Process Mining project van de grond?

In deze blog leggen wij uit hoe je met behulp de geschikte medewerkers en processen ervoor zorgt dat je dat je Process Mining project ook werkelijk van de grond komt. Ook verhoogt het de slagingskans.

Process Mining

Terreinen voor procesverbeteringen

Er zijn verschillende terreinen voor procesverbeteringen. En de software van Process Mining kan bij alle benodigde analyses voor deze procesverbeteringen helpen. Wat deze terreinen voor procesverbeteringen zijn, laten wij in deze blog zien.

Process Mining

De rol van Process Mining in Business Process Improvement (BPI)

Wij horen vaak dat organisaties geen effectieve en efficiënte methode weten voor het meten en begrijpen van processen. Wat veel organisaties nog niet weten, is dat deze methode wel bestaat: namelijk Process Mining.

Process Mining

RPA en Process Mining: in 4 stappen een succesvolle implementatie

Robotic Process Automation (RPA) is een technologische ontwikkeling die de laatste paar jaar steeds meer aandacht krijgt van organisaties. Maar wat is RPA precies? En wat heeft het te maken met Process Mining?

Process Mining

Verhoog de ROI van je RPA robot met behulp van Process Mining

RPA is erg veelbelovend, maar organisaties blijven het lastig vinden om RPA volledig te benutten. Hoe dit komt en hoe Process Mining hierbij kan helpen wordt in deze blog uitgelegd.