process mining

Consultancy

Wil je organisatie met Process Mining aan de slag, maar ontbreekt het aan ervaring of capaciteit om dit goed uit te voeren? Naast het verzorgen van trainingen zijn onze experts ook als consultants in te zetten. Doordat zij niet alleen hun Process Mining expertise maar ook Lean en Six Sigma ervaring meebrengen, weten zij wat nodig is om een verbeterproject van A tot Z uit te voeren of te begeleiden. Al onze consultants zijn Black Belts en hebben ruime ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties.

Coaching

Hoe praktijkgericht onze trainingen ook zijn, tijdens je eerste stappen met Process Mining zul je tegen vragen of problemen aanlopen. Onze trainers/consultants helpen je dan graag door middel van een belletje weer op weg.

Als jij persoonlijk of als organisatie meer structurele ondersteuning wilt hebben bij de toepassing van Process Mining in je verbeterproject, vertellen wij graag meer over onze coachingsmogelijkheden. Wij maken graag een voorstel op maat om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit de mogelijkheden die Process Mining biedt om iedere dag een stapje slimmer te werken. Laat via ons contactformulier wat van je horen!